Sve traženija „opel astra“

Bez autora
Mar 14 2010

„Opel“ je od decembra do kraja februara primio više od 100.000 porudžbina za poslednju generaciju „astre“, koja se trenutno prodaje samo u verziji sa petoro vrata.Nemački proizvođač je prognozirao da će u prvoj godini nova „astra“ pronaći put do 180.000 kupaca, ali je već sada jasno da će plan biti premašen. Samo u Nemačkoj, u prva dva meseca 2010. registrovano je 38 odsto više „astri“ nego u istom periodu prošle godine, tako da je „astra“ trenutno na drugom mestu po prodaji među kompaktima.

Sve traženija „opel astra“„Opel“ je od decembra do kraja februara primio više od 100.000 porudžbina za poslednju generaciju „astre“, koja se trenutno prodaje samo u verziji sa petoro vrata.

Nemački proizvođač je prognozirao da će u prvoj godini nova „astra“ pronaći put do 180.000 kupaca, ali je već sada jasno da će plan biti premašen. Samo u Nemačkoj, u prva dva meseca 2010. registrovano je 38 odsto više „astri“ nego u istom periodu prošle godine, tako da je „astra“ trenutno na drugom mestu po prodaji među kompaktima.

Do kraja godine na tržištu bi trebalo da se pojavi karavanska verzija, dok u 2011. stiže trovratna „astra GTC“ za koju „Opelovi“ dizajneri kažu da će biti jedan od najatraktivnijih automobila. Cena „astre“ u Srbiji je 13.999 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik